Stop madspild

22.08.23
Find inspiration og gode råd til at stoppe madspild med denne emneliste

Litteratur i emnelisten "Queer" er opdelt i følgende kategorier:

  • For resten: brug det hele.
  • Planlægning og andre omtanker
  • Blend det, juice det
  • Alt i én: supper, gryderetter og one pots
  • Konservering? Bare gem det!
  • Bæredygtighed
Nedenfor har vi samlet et udvalg af bøger fra emnelisten, som du også finder i sin fulde form som PDF-fil.
Materialer
Michael Folman Jensen: Skræl er ikke skrald : brug hele råvaren og undgå madspild
GennemseGennemse
  • Bog

Skræl er ikke skrald : brug hele råvaren og undgå madspild

Af Michael Folman Jensen (2018)
Inspiration til hvordan man kan omdanne f. eks. kartoffelskræller, citrusskræller og æbleskrog til velsmagende retter...
Læs mere
Yvonne Luff Gottfredsen: Undgå madspild og tryl med dine rester : lev billigere, sundere og få overskud til mere
GennemseGennemse
  • Bog

Undgå madspild og tryl med dine rester : lev billigere, sundere og få overskud til mere

Af Yvonne Luff Gottfredsen (2017)
Læs mere
Søren Ejlersen, Thomas Hess: Aarstidernes madplaner
GennemseGennemse
  • Bog

Aarstidernes madplaner

Af Søren Ejlersen, Thomas Hess (2011)
Madplaner til 16 uger - delt op i 2 og 3 dage. Med 80 opskrifter, hvor de fleste tager max 45 min. at lave. Med mere ...
Læs mere
Anette Harbech Olesen: Spar & spis : sund mad til små penge : nyttig viden og brugbare sparetips
GennemseGennemse
  • Bog

Spar & spis : sund mad til små penge : nyttig viden og brugbare sparetips

Af Anette Harbech Olesen (2022)
Spis sundt, lækkert og budgetvenligt mad - og få gode tips til både at spare og planlægge indkøb. For alle der går op...
Læs mere
Louisa Lorang: Juice deluxe : juice, blends & superbowls
GennemseGennemse
  • Bog

Juice deluxe : juice, blends & superbowls

Af Louisa Lorang (2017)
Over 50 opskrifter på juicer, blends og bowls uden tilsat sukker og mejeriprodukter
Læs mere
Gorm Wisweh: Gorms one pot : hele måltidet i én gryde
GennemseGennemse
  • Bog

Gorms one pot : hele måltidet i én gryde

Af Gorm Wisweh (2023)
Indbydende kogebog til dem, der gerne vil lave lækker, hurtig mad - og slippe for den store opvask. Alt det kræver er...
Læs mere
Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk: Tsukemono : sprøde grøntsager på japansk
GennemseGennemse
  • Bog

Tsukemono : sprøde grøntsager på japansk

Af Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk (2017)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Ebog

Grow like tomorrow : vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer

(2021)
Inspirationsbog, hvor iværksættere, ildsjæle og eksperter giver deres bud på, hvordan fremtidens bæredygtige fødevare...
Læs mere