Få tilsendt en sms eller e-mail, når du skal aflevere

Få en reminder på e-mail eller sms tre dage før du skal aflevere

Hvis du oplyser din e-mailadresse eller dit mobilnummer, sender vi en påmindelse på e-mail eller sms tre dage før du skal aflevere materialer. Når du modtager påmindelsen, har du mulighed for at forny dit lån, hvis der ikke er andre, som står i kø til materialet. Det er gratis at modtage påmindelser.

Du kan tilmelde dig påmindelser (i.e. servicemedelelser) på "Min Konto":

• Log ind på "Min konto" - se evt. hvordan du logger ind
  • Klik på "Rediger brugerprofil"
  • Udfyld felterne med e-mailadresse og mobilnummer, hvis de er tomme
  • Sæt flueben i "Modtag servicemeddelelser på SMS" og/eller "Modtag servicemeddeleser på e-mail".