Besøg os til KULTURNAT på fredag

Vi er klar med skønne kulturoplevelser til dig på Kulturnatten på fredag

Besøg Bibliotek & Borgerservice på Kulturnatten på fredag den 29. september, hvor du kan få en masse spændende kulturoplevelser:

Kl. 10.00 - 19.00
Biblioteket er åbent for betjening til kl. 19.00.
Borgerservice er åbent mod tidsbestilling til kl. 19.00.

Kl. 15.00 - 19.00
Musikquiz for hele familien på børnebiblioteket, hvor du kan vinde biografbilletter til hele familien.

Kl. 14.00 - 19.00
Mød vores lokale Slægtsforskere fra Slægtshistorisk Forening. Kig forbi Slægtsforskerrummet i voksenudlånet og få en snak om, hvordan du kommer i gang med din slægtsforskning, eller  hvis du allerede er i gang, og bare vil sparre med andre slægtsforskere. Læs mere her.

Kl. 15.00 - 19.00 i FabLab, Kongensgade 43, 1.
Kom til Spøgelsesworkshop i Fablab - for hele familien
I FabLab kan du møde Ingo, som hjælper med at lave dit eget spøgelse. Du kan vælge at kreere et på 3D-printeren i selvlysende plast, skære et spøgelse ud på laserskæreren eller skære et spøgelse ud i tekstilfolie, som du kan printe på en medbragt t-shirt. Alle kan deltage, børn dog i følge med voksne. Læs mere her.

Kl. 15.00 - 19.00 i velkomstområdet, Kongensgade 43
DJ Steen T fra biblioteket spiller loungemusik i velkomstområdet. Lyt til god musik, når du besøger os - du er også meget velkommen til at slå dig ned og lytte til flere numre, når Steen T mikser et lækkert udvalg af fede musiknumre. Læs mere her.

Kl. 16.00 - 18.30 i Glassalen, Kongensgade 43, st.
Lokale forfattere fra "Os hernede fra" fortæller om 130 året for de første roepigers ankomst til Lolland-Falster. Forfatterne præsenterer temaet i form af digte, sange, noveller, erindringsfragmenter og billedkunst. Hele 9 kunstnere kan du møde i tidsrummet, nemlig:
Torsten Elsvor, Karen Hougaard Larsen, Karen Zubari, Else Lefman, Nils Hartmann, Bente Sonn, Carsten Aner, Emil Probst, Anne Holde, Rainer Verhoeven og Lise Bostrup.
Deltag noget af tiden eller i hele forløbet. Læs mere her.

Kl. 17.00 - 17.45 i Aktivitetsrummet, Kongensgade 43, 1.
Musikforestilling for børn: "Lods Hans - et eventyr med skrald i"
Der bliver smæk på, når Heart Beat Groups spiller musik og teater på instrumenter lavet af skrald! Det traditionelle eventyr om Klods Hans er omskrevet til en moderne fortolkning med bæredygtighed i fokus.
Forestillingen kan nydes af børn i de fleste aldersgrupper og er fra 4 år - og deres voksne. 
Gratis billetter kan bestilles her eller på biblioteket så længe lager haves. Læs mere her.

Kl. 19.15 - 21.00 i voksenudlånet, Kongensgade 43
Forfatterbesøg af Peder Frederik Jensen, der fortæller om sin seneste anmelderoste roman Rans Vilje, der tager sit udgangspunkt i stormfloden, der hærgede Lolland-Falster for 151 år siden og om de konsekvenser, det har for både dyr og mennesker.
Gratis billetter kan bestilles her eller på biblioteket på længe lager haves. Læs mere her.

Vi håber at se en masse besøgende, så vi sammen kan få et brag af en Kulturnat!

Tags