Fotos af mødelokaler

Konkurrence: Vær med til at navngiv vores nye lokaler

12.06.23
Sidste år fik vi tre nye lokaler på Hovedbiblioteket, og de skal navngives. Nu kan du kan komme med forslag til, hvad lokalerne skal hedde.

Lokalerne skal navngives efter lokale kulturpersoner. Frem til den 11. august 2023 kan du byde ind med navneforslag til lokalerne, der er placeret bagerst i voksenudlånet.

Vinderne honoreres med en gavekurv med specialiteter fra Thea, 2 x billetter til et valgfrit arrangement på biblioteket og et værk, der relaterer sig til vindernavnet.

Afgiv dit navnebud

Praktisk info

Kriteriet for godkendte navneforslag er, at det skal være navne på lokale kulturpersoner, fx en forfatter, musiker eller skuespiller.

I perioden fra den 12. juni til om med den 11. august 2023 kan du finde inspiration til dit navneforslag på Hovedbiblioteket, hvor der udstilles værker fra lokale kulturpersoner.

Efter fristen samles navneforslagene og et udvalg bestående af centerchefen for Borger og Branding samt ledelse og medarbejdere fra Bibliotek & Borgerservice udvælger tre potentielle vindernavne. Udvælges der navneforslag på nulevende personer skal der søges tilladelse til at bruge navnet, før det endeligt kan vælges som vindernavn. Hvis flere byder ind med samme vinderforslag, trækkes der lod blandt disse. Vinderne kontaktes direkte. Hvis personen ikke returnerer Bibliotek & Borgerservices henvendelse senest tre dage efter, trækkes der igen lod blandt vinderforslagene. Vinderne bliver fundet i slutningen af 2023.

Om de nye lokaler

Lokalerne er dedikeret til vores brugere med det formål at skabe endnu bedre rammer for at I kan mødes og være sammen. Sammen med sin læseklub eller sin studiegruppe, sammen til brætspilsaften, selvorganiserede aktiviteter eller sammen som forening - ja, mulighederne er mange.