#Fredagsanbefaling af Frederik

27.08.21
Til #fredagsanbefalingen denne uge har Frederik fundet en spændende ungdomsbog, frem, nemlig "Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder" af Benjamin Alire Sáenz

⭐ Bogen handler om at blive voksen men også om familie og din plads i livet og finde sig til rette i en verden som ikke altid giver mening.
Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder er den bog som har gjort det største indtryk på mig og givet mig den bedste læseoplevelse de sidste par år.

⭐ Aristoteles og Dante samt deres familier er så levende beskrevet at de føles som fok jeg har mødt. De fik mig til at glemme at jeg læste fiktion.
Forfatteren er på vej med fortsættelsen som jeg glæder mig enormt til at læse. Desværre er der ikke oversat flere af forfatterens bøger til dansk men jeg håber at de kommer i fremtiden.

⭐ Det er en ungdomsbog som kan læses og nydes af både unge og voksne. De engelske udgaver af ebogen og lydbogen kan du låne på eReolen.

 

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder

Af Benjamin Alire Sáenz (2018)
Aristoteles er en dreng på 15 år. Han er en enspænder uden venner og interesserer sig ikke synderligt for andre menne...
Læs mere